Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

MARIO EN MICK DEVILLE IN CONCERT MET MIX MUZIEK

MELDERT – Op vrijdag 27 oktober brengen Mario Tritsmans, Mick Deville en Kaztaars in zaal Ermelindis bij Café Odette een concert met Franse, Nederlandse en Engelstalige covers. Het optreden  met als titel ‘Mix Muziek’ vangt aan om 19 uur, maar er is ook eetgelegenheid, vanaf 17 uur. Hiervoor moet men wel inschrijven.

Deze zomer trad Mario voor het eerst in publiek op tijdens terrasmuziek bij café Op de Brug. Door de regen op de laatste zondag van augustus werd het optreden binnen georganiseerd, maar het werd een overweldigend succes, met heel wat fans voor Mario.

Mick en Mario

Michel Haesen , samen met Anita uitbater van café Op de Brug in Hoegaarden, beter bekend in de artiestenwereld als Mick Deville, speelt al meer dan 50 jaar muziek en treedt meestal op met de Kaztaars waarbij hij synthesizer speelt. Mario  en Mick zullen heel wat ambiancenummers op de aanwezigen afsturen.

Wie wenst te eten kan kiezen tussen ‘Tartiflette’, ‘Escargots van de chef ‘of ‘Boeuf  Bourguignon’.  Het eten vangt aan om 17 uur. Hiervoor moet men wel voor 23 oktober inschrijven via 0495/26.44.83  of in Café Odette in Meldert.  Men kan uiteraard het optreden bijwonen zonder te eten.- HCH