Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

MARIO EN DE KAZTAARS BRENGEN AMBIANCE VAN DE BOVENSTE PLANK

 MELDERT – In zaal Ermelindis in Meldert werd door Café Odette een, optreden georganiseerd van zanger Mario, samen met de Kaztaars, waarbij ook uiteraard Mick Deville, alias Michel van café Op de Brug. Zij brachten in zaal Ermelindis ambiance van de bovenste plank. Dit deed terugdenken aan ‘bals’ uit het verleden, die nu jammer genoeg bijna overal verdwenen zijn.

Voor zanger Mario was het zijn tweede officiële optreden. Een eerste maal trad hij al op tijdens de zondagse terrasoptredens van het café Op de Brug in Hoegaarden in de maand augustus.

Mario en de Kaztaars

Mario Tritsmans, is afkomstig uit het Hoegaardse Hauthem, maar woont thans in Korbeek- Lo. Hij is zelfstandige. Heel veel mensen kennen hem ook van vroeger als voetballer. Hij speelde o.a. bij Oorbeek, Meldert, Neerwinden, Hoeleden, KVK Tienen, Betekom en Roosbeek, dus nooit bij Sporting Hoegaarden.

Mario: “Ik zing al lang, maar  heb nooit officieel opgetreden. Ik deed wel eens mee aan een talentenshow op tv, en ook veel karaoke gedaan. Ik kwam met Mick in contact en die zei mij dat ik daar verder iets mee moest doen. En zo ben ik begonnen. Maar één optreden per maand is voor mij meer dan genoeg”. – HCH