Ga naar de inhoud

LANDBOUWERS MOETEN TIJDENS DE OOGST DOOR KUNNEN AAN DE MELDERTSESTRAAT VIA ALTERNATIEVE ROUTES

WILLEBRINGEN / MELDERT – Om de doorgang van landbouwvoertuigen tijdens de oogst van de komende dagen doorheen de wegenwerken van de Melderstsestraat mogelijk te maken, wordt aangegeven hoe ondermeer de graansilo in Willebringen bereikbaar is zonder de normale omleidingsroutes te moeten volgen.Van 21 tot 28 augustus komt er een alternatieve omleiding.

Via de aanrijroute vanuit Opvelp mag er door de werf Meldertsestraat gereden worden, in de richting van Meldert,  tot op het kruispunt met de Willebringsestraat om vervolgens af te slaan richting Willebringen-centrum.

De omleidingen voor landbouwers© gem. Boutersem

Via de aanrijroute vanuit Meldert mag er door de werf Meldertsestraat gereden worden, in de richting van Opvelp, tot op het kruispunt met de Willebringsestraat om vervolgens af te slaan richting Willebringen-centrum.

Omdat er doorheen de werf in de Meldertsestraat maar eenrichtingsverkeer mogelijk is, wordt ook eenrichtingsverkeer ingesteld om een verkorte terugrijroute mogelijk te maken: Kattenstraat , de kasseiweg tussen Willebringen en Neervelp,  vanaf het kruispunt met de Willebringsestraat tot het kruispunt met de Klein-Heidestraat om via de Waversesteenweg terug in de richting van Opvelp te rijden

De Bevekomsetraat en landbouwweg parallel met de Meldertsestraat vanaf het Kruispunt met de Melderstestraat , via Paardskerkhofstraat – Drogenberg tot de aansluiting met de Kerselaarstraat in de richting Meldert.

Deze alternatieve omleiding voor landbouwdoeleinden wordt ingesteld vanaf 11 augustus tot 21 augustus. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de werkzaamheden op de werf zal er vanaf 22 augustus een aanpassing voorzien worden van de routes. – HCH