Ga naar de inhoud

LAATSTE OMLEIDINGEN VOOR NERM : TOPLAAG KOMT EROP

HOEGAARDEN – De laatste afwerkingen aan de voetpaden in Nerm en de Brouwerij Loriersstraat zijn bijna klaar. Vanaf 7 maart start de aannemer met de voorbereidingen om de toplaag asfalt aan te leggen. Ook op het kruispunt met de Henri Dotremontstraat worden er nog voorbereidingen voor het asfalt uitgevoerd.

Vanaf 7 maart tot en met 22 maart 2024 is er dus geen doorgang meer mogelijk richting Nerm en de Brouwerij Loriersstraat, komende van de Henri Dotremontstraat.  Om Nerm uit te rijden moet men als volgt rijden: de verkavelingsweg (1ste kruisweg aan huisnummer 44) gebruiken richting de Walestraat en de begraafplaats.

Tweesporenbeton op de omleiding richting Nerm

Nerm inrijden gebeurt langs de Kauterhof – watertoren – tweesporenbeton. Vanaf de watertoren geldt er éénrichtingsverkeer richting Nerm. De bewoners van de Brouwerij Loriersstraat kunnen hun woning bereiken via de Henri Dotremontstraat en de Fabriekgang.

Er is ook een algemene omleiding voor het doorgaand verkeer. Het verkeer richting de Kauterhof wordt vanaf de Arthur Putzeysstraat omgeleid richting het Gemeenteplein – Pastorijstraat – Tommestraat – Tiensestraat – Stoopkensstraat. – HCH