Ga naar de inhoud

KRONKELWANDELING VOOR BESCHERMING VAN GREYHOUNDS IN VISSENAKEN

REGIO – Op zondag 30 juli organiseert de vzw Greyhounds in Nood Belgium, een wandeling vanaf de Kronkel in Vissenaken. Greyhounds in Nood Belgium, het levenswerk van Mireille Broeders , bestaat nu al meer dan 25 jaar en de organisatie heeft gedurende deze tijdspanne nu al 10.000 Spaanse windhonden gered uit Spanje en een tweede liefdevolle thuis gegeven bij adoptanten.

GINB is een van de grootste Europese organisaties die zich ontfermt over de fel belaagde Spaanse galgo’s en tegelijkertijd met de adopties werd dit probleem aangekaart via media en de geschreven pers.

Greyhounds

Beide energieke regioverantwoordelijken van Vlaams Brabant, Ann Grammet en Nancy Mottet ,  organiseren  voor de tweede maal een Kronkelwandeling   die zal plaats vinden op  30 juli  in Ontmoetingscentrum  De Kronkel , Kronkelweg 11 te Tienen . Vanzelfsprekend zijn alle hondjes, groot en klein welkom. Er is een vrije wandeling en een georganiseerde wandeling voorzien.Het gaat om de tweede Kronkelwandeling. Er is eetgelegenheid in de Kronkel. Op het menu staat vol au vent met frietjes en er zijn aangepaste ingrediënten voor vegetariërs.


RESERVEREN

De vrije wandeling start van 11.30 uur tot 14 uur, over afstanden van 4 en 7 kilometer. De geleide groezpswandeling van 7 kilometer start om 14 uur. Men kan aanschuiven aan tafel om te eten van 12 uur tot 14.15 uur. Deelname kost 18 euro. Een kind van -12 jaar betaalt 14 euro.

Reservatie is  enkel mogelijk via overschrijving. Gelieve uw overschrijvingsbewijs mee te brengen naar de wandeling. Reserveren en betalen ter plaatse is  niet meer mogelijk. De storting van het bedrag kan tot 25 juli op rek.nr. BE71 2930 2190 4069 met vermelding : Kronkelwandeling 2023 en aantal deelnemers. – HCH

Greyhounds in het asiel

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email