Ga naar de inhoud

KOMMIL FO, STEF BOS, K’s CHOICE, URBANUS, ALEX AGNEW EN ZOVEEL ANDEREN IN DE KRUISBOOG

TIENEN –  CC De Kruisboog stelde zijn programma voor het nieuwe cultuurseizoen voor. Het aanbod bestaat uit 44 avond- en 13 familievoorstellingen. Daarnaast is er een uitgebreide schoolprogrammatie en een filmaanbod. Nieuw dit jaar zijn de voorstellingen op locatie in de Paterskerk, de kerk van Oorbeek en de Serre in het Stadspark.

Je mag je verwachten aan een mooie mix van muzikaal talent, een ruim aanbod aan theaterproducties, de leukste comedyacts, meeslepende familievoorstellingen en nog zo veel meer.

De voorstelling van het programma © stad Tienen

Kom genieten van de muziek van Kommil Foo, Stef Bos en K’s Choice. Voor de gulle lach wordt er gerekend op comedians als Alex Agnew, Erhan Demirci, Jade Mintjens, Urbanus en nog vele anderen. Op theatervlak is het nu al uitkijken naar o.a. ‘The Broken Circle Breakdown’ met Roel Vanderstukken en Lize Feryn, ‘Verkeerde nachten’ van Wouter Bruneel, ‘Loos’ met Clara Cleymans en Dimitri Leue, ‘Tir Arthur’ met Warre Borgmans en ‘Een dozijn rode rozen’ van Loge 10.

Ook de kleinste theaterliefhebbers en hun (groot)ouders zijn welkom voor maar liefst 13 familievoorstellingen met als absolute aanraders ‘Le Carnaval des Animaux’, ‘Over een kleine mol die wilde weten wie er op zijn kop gepoept heeft’ en ‘Lucky Luuk’ van Meneer Monster.

OP LOCATIE

Nieuw dit jaar zijn onze voorstellingen op locatie. Een rockconcert met spectaculaire lichtshow van Less AUTRE in de ruïnes van de Paterskerk, verlies je verbeelding en fantasie samen met je kroost met ‘Kom Hier’ in de kerk van Oorbeek. Of proef samen met Joost Van Hyfte van bieren in de serre van het stadspark.

Vergeet zeker ook de filmvoorstellingen niet. O.a. ‘Close’, ‘The Whale’ en ‘E.T.’ worden op groot scherm vertoond in de theaterzaal aan spotprijzen. En dit is nog maar het topje van de ijsberg. Het volledige programma van het cultuurcentrum kan hier geraadpleegd worden.

VERKOOP

Tickets kunnen hier rechtstreeks aangekocht worden . Het aanbod voor dit seizoen kan je ook nalezen in de programmabrochure (Cultuurmail) die te verkrijgen is in het cultuurcentrum. Deze brochure wordt ook via de post bedeeld in Tienen en omliggende gemeentes. De verkoop van abonnementen en losse tickets voor dit seizoen start op zaterdag 3 juni om 9 uur via de website. Voor mensen die niet online kunnen bestellen of mensen met zeer specifieke vragen is de vrijetijdsbalie die dag ook geopend van 9 tot 12 . Telefonische bestellingen van abonnementen worden pas aangenomen vanaf maandag 5 juni. – HCH

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email