Ga naar de inhoud

JOBDAG VOOR DE ZORG IN KEIENHOF KUMTICH

TIENEN – Werkenindegezondheidszorg.be organiseert de Jobdag voor de zorg samen met het lokaal bestuur. De Jobdag voor de zorg zal plaatsvinden in Woonzorgcentrum Keienhof in Kumtich – Tienen op donderdag 7 maart van 18 tot 20 uur. Dit dynamisch en interactief  moment biedt een unieke kans voor zorgprofessionals en aanstaande afgestudeerden om kennis te maken met de werking, de faciliteiten te verkennen en meer te weten te komen over de carrièremogelijkheden in de zorgsector.

Tijdens de Jobdag voor  de zorg  krijgt de deelnemer informatie over de mogelijkheden van tewerkstelling in de zorg van het lokaal bestuur Tienen.

Wzc Keienhof Kumtich © Google Maps

De Jobdag is bedoeld voor zowel ervaren zorgprofessionals als laatstejaarsstudenten in zorgopleidingen die op zoek zijn naar nieuwe carrièremogelijkheden. Of je nu een verpleegkundige, zorgkundige, paramedicus of een andere rol binnen de gezondheidszorg ambieert, deze dag biedt waardevolle inzichten en kansen om je carrière naar nieuwe hoogten te brengen.

Ook de VDAB promoot de Jobdag voor de zorg. Het OCMW van Tienen biedt volgende vacatures om mee kennis te maken: kinesitherapeut, verpleegkundige, zorgkundige. Alle info hier.

Toegang tot de Jobdag is gratis, registratie is nodig via deze website. Voor meer informatie over de Jobdag voor de zorg, neem contact via info@werkenindegezondheidszorg.be. HCH