Ga naar de inhoud

JEUGDLOPEN OVER 600, 800 EN 1000 METER: ZES PODIA

HOEGAARDEN – Nog voor de eigenlijke holle wegen jogging was het aan de jeugd va de lagere school om zich te bewijzen. De jongeren werden opgedeeld in drie categorieën voor de loop: 600, 800 en 1000 meter, maar jongens en meisjes kregen nog een apart podium.

Lees verder onder de foto’s van alle podia bij de jeugd

De jongens van het 1ste en 2de leerjaar
De meisjes van het 1ste en 2de leerjaar
De jongens van het 3de en 4de leerjaar
De meisjes van het 3de en 4de leerjaar
De jongens van het 5de en 6de leerjaar
De meisjes van het 5de en 6de leerjaar

Het podium bij de jongens van het 1 ste en 2 de jaar werd samengesteld door Juul Sondervorst, voor Adriaan Balog en Vic Santermans. Jonas Lebegge en Stan Vandermeeren vielen net naast het podium. Bij de meisjes in dezelfde categorie won Anna Vanhamme, voor Flore Desair en Amlie Nickmans en René Petitjean, gelijk op de 3de  plaats.

Bij de jeugd over 800 meter, namelijk het 3de  en 4de  leerjaar ging de overwinning bij de jongens naar Leon Leduc, voor Ilyas Vanderelst en Paul Tyssens. Stan Ruell en Georges Deraedt vielen net naast het podium. Bij de meisjes van dezelfde leeftijd en afstand ging de overwinning naar Milly Theys, voor Anne Boeckx en Mira Keustermans.

Bij de jeugd over 1000 meter, namelijk het 5de  en 6de  leerjaar ging de overwinning bij de jongens naar Wout Dereze, voor Jack Bertrand en Stan Koekelkoren. Mats Verbaeten en Seppe Stroobants vielen net naast het podium. Bij de meisjes van dezelfde categorie en leeftijd ging de overwinning naar Julie Struyf, voor Marie Hendrickx en Larise Stiers. – HCH