Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

JEUGDHUIS DE KLUP WIL GEBOUW PIMPEN

HOEGAARDEN – Jeugdhuis de Klup is officieel sinds 12 februari 2011 ondergebracht in de voormalige cafetaria van de sporthal. Het jeugdhuis is gestart met een upgrade van de verlichting, met nieuwe lichtreclames binnen en buiten. Vanaf nu is de zichtbaarheid van het jeugdhuis van op de parking veel beter. Dit is de start van een renovatieproject om het jeugdhuis te pimpen. Op de jongste gemeenteraad werd 20.000 euro toegekend aan de Klup om de vloer van het jeugdhuis te vervangen. Daar liggen nu kleine tegels. Om het ‘kantine-gevoel’ te vermijden wordt nu overgeschakeld naar grote grijze tegels die boven op de andere komen. Er kwam gunstig advies van de jeugdraad en de nodige budgetten worden aangepast in het meerjarenplan van de gemeente.- HCH

De nieuwe lichtreclame zichtbaar van op de parking