Ga naar de inhoud

JEUGDHUIS DE KLUP GAAT MET NIEUWE BARVERANTWOORDELIJKEN NAAR HET EINDE VAN DE GROTE VAKANTIE

HOEGAARDEN – Bij jeugdhuis de Klup is momenteel nog het vakantiekamp Monchenoule bezig tot 10 augustus en op zaterdag 26 augustus volgt nog de beachparty El Baile in samenwerking met de Chill Out. Maar woensdag 9 augustus is ook de start van de instuif met nieuwe verantwoordelijken van het barteam, namelijk Koen Gilis en Conny Schotmans. Een paar weken geleden werd afscheid genomen van Mol en Veerle.

Koen en Conny zijn al jaar en dag lid en bestuurslid van de Klup. “Hun inzet is al jaren bewonderenswaardig en toch zetten ze daar vanaf nu nog een extraatje bij.  Vanaf woensdagavond kan je ze verafgoden als deel van het toogmeubilair, dus zeker niet twijfelen.”, aldus voorzitter Katrien Vits.

Koen en Conny © Jeugdhuis de Klup

Sinds de start van het jeugdhuis in 1966 zijn er tal van verantwoordelijken van het barteam geweest. We sommen er enkelen op: Romain Taverniers, Jeanne Sterckx en Paul Schotmans, de ouders van Conny, Marie-Louise Swellen en Philip Mespreuve, Sylvie Derese,  Jenny Decoster en André Derese,  Johan Claes en Carine Vanoverschelde, en tenslotte Geert Vanmol en Veerle Lochie.- HCH