Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

JEUGD EN VROUWEN SC OH GEHULDIGD TIJDENS KAMPIOENENVIERING

HOEGAARDEN – Op het gemeentehuis was er de jaarlijkse kampioenenviering. Voorzitter van de sportraad Gregory Maes beklemtoonde dat recreatief sporten even belangrijk is als competitie, maar dat anderzijds kampioen zijn plezant is. Het was zeer druk op het gemeentehuis waar zowel ploegen als individuele kampioenen werden gehuldigd. Bij de gehuldigde kampioenen een aantal ploegen van Sporting Out-Hoegaarden. De kampioenen kregen elk een medaille om de hals gehangen door leden van het gemeentebestuur.

U14 interprovinciaal kampioen

Zo werden de U14 kampioen in 2023 interprovinciaal, met het maximum van de punten. Deze competitie was in twee jaarhelften gespritst. In de copetitie einde 2022 werden ze tweede. Trainer was Jo Vandeput. Ook de U16 werden interprovinciaal kampioen, o.l.v Sebastien Renard.

De VETS werden provinciaal kampioen Recrea reeks D, onder leiding van Theo De Windt. Ten sloote werden de vrouwen provinciaal gehuldigd. Zij werde wel geen kampioen, maar eindigden op de tweede plaats. Maar daaraan was een onmiddellijke promotie verbonden. – HCH

De U16 interprovinciaal
De provinciale vrouwen