Ga naar de inhoud

JAT EVENT DRIVERS VERVOEREN JE VEILIG OP OUDEJAARSAVOND

REGIO – JAT Event Drivers heeft haar eindejaarsactie voorgesteld op het gemeentehuis van Glabbeek. Feestvierders uit de gemeenten Hoegaarden, Tienen, Zoutleeuw, Boutersem, Linter en Glabbeek kunnen vanaf nu hun gratis vervoer reserveren. Deze actie vindt al de voor 27 ste maal plaats en vorig jaar nog werden meer dan 1500 mensen door de vrijwilligers vervoerd op de jaarovergang. Dit jaar worden weer een 30-tal auto’s ingezet.

De vrijwillige chauffeurs starten op zondag 31 december met het ophalen van mensen vanaf 17 uur. Reserveren kan vanaf nu online  via deze website of op het nummer 0470/61.27.26.

Shuttles aan Hangar 44 © JAT Event Drivers vzw

Zoals elk jaar zijn er enkele shuttlewagens aan de fuifzalen zoals de Hangaar 44 in Glabbeek of de Manège in Tienen, dit vanaf 0.30 uur, zodat de jongeren veilig thuis raken. Ophalen en terugbrengen gebeurt uiteraard alleen in hogervernoemde gemeenten.

Reserveren kan vanaf 1 december tot 29 december om 23 uur. Het is verplicht om de eindejaarsrit tussen 17 uur en 23.45 uur te reserveren. Men kan dat ook doen via een QR-code. – HCH