Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

INDOORSPEELTUIN 4KIDS 2 PLAY IN SPORTHALLEN HOUTEMVELD

TIENEN – Kinderen tot 8 jaar kunnen op zaterdag 3 en zondag 4 februari  hun hartje ophalen tijdens ‘4kids2play’. Deze mega pop-up indoorspeeltuin wordt van 10 tot 17 uur opgesteld in het sportcentrum Houtemveld, aan de Sporthalstraat in Tienen. De activiteiten vinden plaats in twee sporthallen, goed voor 4.000 vierkante meter speelplezier.

De stad Tienen en de ILV Sportregio Getevallei organiseren met ‘4kids2play’ op zaterdag 3 en zondag 4 februari ’24 een heuse pop-up speelplek in het sportcentrum Houtemveld in Tienen. Voor de allerkleinsten worden er puzzels en constructieblokken, een discospringkasteel, een klim- en klauterparcours, kindergrime en een fietsparcours voorzien.

Bij een vorige 4Kids2Play © sportdienst Tienen

Speelvogels vanaf 6 jaar kunnen zich uitleven met bumpercarz, survivalbanen, themakastelen, een airtrack, teamspelen en nog veel meer. Meezingen en -springen met populaire dansliedjes kan in de kinderdisco.

De toegang voor kinderen van 1,5 tot 8 jaar bedraagt 5 euro (verzekering inbegrepen) en is voor baby’s, kruipertjes en volwassenen gratis. Van ouders/begeleiders wordt verwacht dat ze in de buurt van hun kinderen blijven. Zelf meespelen is natuurlijk nog beter. Deze indoorspeeltuin biedt ook het ideale decor voor een verjaardagsfeestje of een uitstap met de jeugdvereniging. Omdat de kinderen hier menig uurtje slijten, is de cafetaria Extra Time open voor een lekkere consumptie.

‘4kids2play’ is een organisatie van de ILV Sportregio Getevallei, een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Tienen, Geetbets, Glabbeek, Hoegaarden, Kortenaken, Landen, Linter en Zoutleeuw. – HCH