Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

INBEV OP ZOEK NAAR UITBATER VOOR KOUTERHOF

HOEGAARDEN – We maakten reeds melding van het feit dat het college van burgemeester en schepenen van Hoegaarden  een  aanvraag omgevingsvergunning ingediend door INBEV BELGIUM BV heeft ontvangen, voor de verbouwing van het Kouterhof. Het College heeft deze omgevingsvergunning verleend op 21 augustus. Wanneer de zaak zal heropenen is nog niet duidelijk, want eerst moet nog een uitbater gevonden worden.

Het Kouterhof in betere tijden

Kort omschreven gaat het over het verbouwen van een restaurant/feestzaal. De aanvraag heeft betrekking op een terrein, gelegen Stoopkensstraat 24, kadastraal bekend: afdeling 1 sectie B nrs. 315K en 327X3.

De beslissing kan worden ingekeken  via het omgevingsloket of na contact met de omgevingsambtenaar op het telefoonnummer 016/768 768. Dit om een afspraak te maken wanneer men het dossier kan komen inkijken op het gemeentehuis. Iedereen krijgt 30 dagen de tijd om te reageren.

“Het klopt inderdaad dat AB InBev een aanvraag voor een bouwvergunning voor het Kouterhof heeft ingediend. Wij gaan nu op zoek naar een geïnteresseerde uitbater die mee in ons verhaal wil stappen. We kunnen op dit moment nog geen informatie geven over de verdere plannen.”, aldus de woordvoerster van InBev Belgium. – HCH