Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

IJSJES VOOR DE KINDEREN EN AFSLUITER MET FRIETJES EN MUZIEK OP BYERAVEL

HOEGAARDEN – De Barravel aan het fietspad Hoegaarden – Jodoigne sluit op vrijdag 29 september het werkjaar af. Ondertussen zijn de kinderen van het 4de , 5de  en 6de leerjaar van de gemeentelijke basisschool al langs geweest om het einde van de zomer te vieren met een hartverwarmende traktatie: gratis ijsjes.

“Deze speciale gelegenheid heeft twee belangrijke doelen: ten eerste willen we afscheid nemen van een geweldige zomerseizoen met alle prachtige inwoners van Hoegaarden die Barravel hebben bezocht en ondersteund. We zijn dankbaar voor jullie enthousiaste aanwezigheid”, aldus Michaël Liekens en Jeroen Andries.

Smullen van het ijs © Barravel

“Barravel bedankt de gemeentelijke basisschool van Hoegaarden en de inwoners voor hun onvermoeibare steun en hoopt dat deze speciale gebeurtenissen een glimlach op de gezichten van de kinderen toveren en het zomerseizoen op een feestelijke noot afsluiten.”

“Maar dat is niet alles. We sluiten het zomerseizoen af met een spetterende BYERAVEL-avond op 29 september, en iedereen is uitgenodigd om mee te feesten. Verwacht heerlijke frietjes, verfrissende cocktails en smaakvolle mocktails, allemaal terwijl DJ Marble zorgt voor de perfecte muzikale ambiance. De festiviteiten beginnen om 19 uur bij Barravel.” – HCH

In de Barravel © Barravel