Ga naar de inhoud

ETIKET HOLLE WEGEN JOGGING OP FLESSEN MOUTGAARDEN BIER

HOEGAARDEN – Op zaterdag 16 september is er de 31 ste editie van de Holle Wegen Jogging. Met een nieuwe lichting organisatoren die wordt opgeleid door de oude lichting. “Omdat we de nieuwe lichting zijn, wouden we in de goodiebag een nieuw idee binnen brengen. Aangezien we met de twee jeugdhuizen samenwerken en de lokale verenigingen ook willen steunen, hebben we samengewerkt met Moutgaarden”, vertelt Katrien Vits.

“We proberen een vernieuwing in te lassen door digitale tijdsregistratie en indien goed weer alles naar buiten te brengen: tap, cocktailbar, springkasteel,… “.

Links het flesje met nieuw etiket / rechts een start vorig jaar

“We hadden sowieso al een goede verstandhouding met Moutgaarden Brewing Team. Nu hebben we een etiket ontworpen waar JH ’t Paenhuys, JH De Klup, Moutgaarden en Holle Wegenjogging worden samengesmolten. Een ideaal voorbeeld van Hoegaardse verenigingen die samen sterk staan.” Zo zal elke deelnemer in zijn goodiebag een flesje Moutgaarden vinden, met het unieke etiket op. Een collectors item?

Zo’n Holle Wegen Jogging organiseren vergt veel samenwerking en veel verschillende taken: klaarzetten in het veld op vrijdag, klaarzetten van de sporthal/parking vrijdag en zaterdag, de presentatie, de foto’s, kassa’s, uitdelen van goodiebags aan de kinderen, aan de aankomst, cocktailbar, bieren en frisdranken serveren, de vestiaire, doorgeven en afruimen tafels, koffie en broodjesbar, uitdelen goodiebags, ontvangen rugnummers, opruimen zaal en parking Paenhuys, foto’s in het veld op verschillende plaatsen, quads, weghalen materiaal met jeep, seingevers, waterbedeling, voorop rijden, voorop met koord voor de kids, nalopen, inschrijvingen, voorinschrijvingen, all round hulp, zijn allemaal posten die moeten ingevuld worden.

Wie zich geroepen voelt om mee te werken kan contact nemen met het Team HWJ. En uiteraard lopen nu ook al een tijdje de inschrijvingen. Er zijn de lopen over 5, 9 en 14 kilometer, de jeugdlopen over 600, 800 en 1000 meter en de karamellenkoers voor de allerkleinsten, op zaterdag 16 september. – HCH