Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

HOEGAARDSE WIJNGILDE MET NIEUW ELAN: LEREN WIJN PROEVEN

HOEGAARDEN – De Hoegaardse Wijngilde heeft een nieuw en verruimd bestuur en wil bij deze gelegenheid elke wijnliefhebber uitnodigen op een exclusieve wijnavond op dinsdag 7 mei om 19.30 uur in ’t Paenhuys te Hoegaarden. Als gastspreker is de bekende wijnconsulent, sommelier en wijnbouwer, de heer Dirk-Antoon Samyn te gast die de deelnemers zal inwijden in het ‘Technisch leren wijn proeven’.  

Dirk-Antoon Samyn is de laatste 20 jaar ook sterk betrokken bij de opgang van de Belgische wijnbouw. Hij zal er ook 8 door hem geselecteerde Belgische wijnen laten degusteren en bespreken.

Een foto uit 2002 bij de viering van 25 jaar Wijngilde

De kostprijs  voor deze wijnavond met degustaties van Belgische wijnen bedraagt 20 euro. Jongeren onder de 25 jaar betalen 15 euro. Inschrijven kan door bevestigen voor 22 april via mail aan hoegaardsewijngilde@paenhuys.be , met vermelding van naam en het aantal personen, of telefonisch bij een van de bestuursleden. De inschrijving is definitief na storting van het inschrijvingsgeld op rekening nummer     BE81 0689 3147 1324 van de Hoegaardse Wijngilde. – HCH