Ga naar de inhoud

HOEGAARDEN EN VERKEERSLICHTEN: DAT KOMT NOOIT GOED

 

HOEGAARDEN – Er was een nieuwe verkeersomleiding aangekondigd langs de Walestraat en het bergje aan de cabine in Nerm, waarbij verkeerslichten de doorgang van het verkeer zouden regelen. De omleiding met verkeerslichten ging op 27 april in, maar dit bleek problemen te geven. Zodoende worden weer de oude omleiding langs de Walestraat gebruikt om Nerm in te rijden.

Goed nieuws voor het komende weekend: tijdens het weekend van 28 april tot 1 mei kan Nerm weer bereikt worden langs de Henri Dotremontstraat en Nerm, de hoofdweg dus.

Vanaf  dinsdag 2 mei gaat de nieuwe verkeerssituatie in. Het verkeer naar Nerm zal gebeuren via de verkavelingswegen langs de Walestraat. Omwille van de toegang tot de percelen voor de landbouwers zal er geen enkelrichting ingevoerd worden in de verkavelingwegen.  Er wordt aan de bestuurders gevraagd hoffelijk en voorzichtig te blijven.

Om Nerm te verlaten dient men gebruik te maken van de parallelweg van de Henri Dotremontstraat, langs het bergje en de cabine,  richting de Houtmarkt. Men komt dus uit in de Walestraat. Hier zal een enkelrichting gelden. Er wordt gevraagd dit te gebruiken als enige weg om Nerm te verlaten. Dus niet meer richting Kop, watertoren en Kauterhof rijden. – HCH

 

Aan de Walestraat zal men de parallelweg niet mogen inrijden
Werken in Nerm © gemeente Hoegaarden

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email