Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

HOE WORD JE VIP BIJ SUIKERROCK?: VAN 2 TOT 4 AUGUSTUS

TIENEN / REGIO- Suikerrock 2024 vindt plaats over een  50 – tal dagen, van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 4 augustus op de terreinen van de Tiense Suikerraffinaderij in Tienen. Wie wil kan dit evenement als VIP meemaken.

Alle info over VIP tickets hier

De Tiense Suikerraffinaderij vormt nu al drie jaar het bijzonder gesmaakte decor van Suikerrock. Een hoofdpodium met (inter)nationale topacts, twee zijpodia met prachtige aanvullende acts, en een hele hoop animatie op een gezellig, ruim, en grotendeels verhard terrein.

Suikerrock 2023 © Rik Poulman

Hier een greep uit het programma van Suikerrock 2024: vrijdag 2 augustus: Lost Frequencies, Anne-Marie, Froukje, Joost, Compact Disk Dummies, Pommelien Thijs, DIKKE, ISE, Guusje… / zaterdag 3 augustus: Oscar and the Wolf, Faithless, blackwave., Portland, Brihang, Equal Idiots, Royel Otis, ILA, USED, BLUAI… / zondag 4 augustus: Clouseau, Metejoor, André Hazes, Suzan & Freek, Maksim, Gustaph, Gers Pardoel, Francisco…

Dit jaar heeft Suikerrock enkele aanpassingen doorgevoerd om de VIP-indeling te verbeteren en een nog betere ervaring te garanderen. Zo voorzien ze een nieuw luxe VIP-terras met zicht op het hoofdpodium en het terrein.

VERHOOGD TERRAS

Ontdek directe toegangswegen vanuit de VIP naar zowel het festivalterrein als de VIP-parking, waardoor u moeiteloos kunt navigeren. Bovendien verwelkomt onze VIP zone u met een verhoogd terras met een adembenemend panoramisch uitzicht op het hoofdpodium en het festivalterrein, zodat u geen moment van de sfeer en het festivalplezier hoeft te missen.

Ervaar een uitgebreide VIP-beleving in de vernieuwde en stijlvolle alu-hal, compleet met een uitgestrekt terras. Deze ruimte wordt dit jaar maar liefst twee keer zo groot als voorheen! Geniet van verrukkelijke streetfoodgerechten en een uitgebreide selectie drankjes van onze VIP-bar.

Ontdek onze gloednieuwe terras ervaring. We hebben het terras volledig vernieuwd: verhoogd en deels overdekt, zodat u kunt genieten van een comfortabele buitenruimte, ongeacht het weer. Bovendien biedt het terras een prachtig uitzicht op het hoofdpodium en het festivalterrein, zodat u niets van de actie hoeft te missen. En met een directe verbinding naar de VIP ruimte, maakt u naadloos de overstap naar een nog exclusievere ervaring.

VIP-PARKING

Ontdek de VIP-parking op het festivalterrein, op loopafstand van zowel de VIP zone als het hoofdpodium. Rijd binnen via een aparte VIP-ingang, parkeer gemakkelijk op de daarvoor bestemde parkeerplaats en loop vervolgens rechtstreeks naar binnen via de aparte ingang. Met verharde ondergronden op het terrein, in de VIP zone en op de weg naar de VIP zone, garanderen we een moeiteloze toegang en maximaal comfort voor al onze gasten.

Een Suikerrock VIP-ticket omvat voor de gekozen dag: VIP-parking per 2 VIP-tickets,  toegang tot het festival, exclusieve toegang tot de VIP zone, streetfoodgerechten in de VIP ruimte, 10 Consumpties aan de VIP-bars, apart sanitair in de VIP zone. – HCH