Ga naar de inhoud

HET PARK VAN HOEGAARDEN IN DE VIER SEIZOEN: FOTOWEDSTRIJD

HOEGAARDEN – Alle amateurfotografen uit Hoegaarden worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de fotowedstrijd: “Het Park van Hoegaarden gedurende de vier seizoenen” vanaf 21 juni. Fotografen krijgen dus 1 jaar de tijd.

Inzendingen dienen digitaal te worden aangeleverd via toerisme@gemhoegaarden.be met in de mededeling ‘fotowedstrijd’. De foto’s moeten worden ingestuurd als JPEG/JPG-bestand. De minimale afmeting van de foto moet liggen tussen 2000 en 3000 pixels voor de langste zijde. Kleinere bestanden kunnen mogelijk niet goed worden afgedrukt.

Het park van Hoegaarden in de lente

Zowel kleurenfoto’s als zwart-wit foto’s mogen ingestuurd worden. Foto’s gemaakt d.m.v. AI (Artificiële Intelligentie) worden niet toegelaten. De foto’s moeten gemaakt zijn tijdens de duur van de wedstrijd van 21 juni 2023 tot 21 juni 2024.

De naam van de deelnemer moet in de bestandsnaam van de foto opgenomen te zijn. Inzendingen moeten voorzien te zijn van de naam van de maker en contactgegevens. Inzendingen moeten vóór 21 juni 2024, 8u binnen zijn.

LEES HET WEDSTRIJDREGLEMENT

Het park van Hoegaarden in de herfst

Inzendingen worden beoordeeld door een vakjury op creativiteit, fotografische kwaliteit en of ze passend zijn bij het thema van de wedstrijd. De winnende foto’s per seizoen zullen worden uitvergroot en krijgen een plaatsje in het park op de plaats dat ze genomen werden. Uiteraard met de vermelding van de fotograaf. – HCH


Info en binnensturen foto’s:  toerisme@gemhoegaarden.be. Hier het volledige wedstrijdreglement.

 

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email