Ga naar de inhoud

HEEL WAT VERKEERSMAATREGELEN VOOR SUIKERROCK

TIENEN – Suikerrock vindt plaats van vrijdag 4 tot en met tot maandag 7 augustus  op het Bietenplein aan de Tiense Suikerraffinaderij. Er zijn tal van  maatregelen van kracht vanaf vrijdag 4 augustus  om 12.30 uur tot maandag 7 augustus om 03  uur. Uiteraard is de Bietenweg zelf afgesloten voor het verkeer en geldt er een stilstaan- en parkeerverbod.

Op de Wulmersumsesteenweg is er een  stilstaan- en parkeerverbod in het gedeelte vanaf het kruispunt met de Sint Maurusweg tot de woning met huisnummer 112. Er komt een verkeersverbod tussen het kruispunt met de Oostelijke Ring en het kruispunt met de Sint-Truidensesteenweg. Er komt eenrichtingsverkeer tussen het kruispunt met de Bietenweg en het kruispunt met de Sint-Truidensesteenweg.

De ingang van Suikerrock aan de Bietenweg

De Weggevoerdenstraat, de Kerkstraat en de privaatweg naast de parking Kerkstraat worden afgesloten voor het verkeer. De Tricotstraat krijgt eenrichtingsverkeer vanaf het kruispunt met de Wulmersumsesteenweg tot en in de richting van het kruispunt Tricotstraat-Sint-Truidensesteenweg.

De Sint-Maurusweg en de Leeuwerikweg krijgen een stilstaan- en parkeerverbod. Tussen de rotonde ter hoogte van het kruispunt Hannuitsesteenweg-Zuidelijke Ring en de rotonde ter hoogte van het kruispunt Oostelijke Ring-Sint-Truidensesteenweg geldt een snelheidsbeperking van 50 km/uur.

Ter hoogte van het kruispunt Zuidelijke Ring-Wulmersumsesteenweg en het kruispunt Oostelijke Ring-Wulmersumsesteenweg wordt een verbod ingesteld om komende uit de richting van Bost linksaf te slaan in de richting van de Wulmersumsesteenweg en komende uit de richting van Hakendover linksaf te slaan in de richting van de Wulmersumsesteenweg. Dit verbod geldt op vrijdag 4 augustus van 14.30 uur tot zaterdag 5 augustus  om 03.30 uur, van zaterdag 5 augustus van 13 uur tot zondag 6 augustus  om 03.30 uur en van zondag 6 augustus  van 13.30 uur tot maandag 7 augustus om 02 uur.

De  Oostelijke Ring, ter hoogte van het kruispunt met de Wulmersumsesteenweg krijgt over een afstand van 20 meter vóór de afslagstrook een stilstaan- en parkeerverbod.  De Vinckenboschvest, vanaf het kruispunt met de Bostsestraat tot en in de rijrichting van het kruispunt met de Aandorenstraat krijgt een stilstaan- en parkeerverbod. – HCH

 

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email