Ga naar de inhoud

HARLEY DAVIDSON CLUB LOS LAGARTOS BIJ PIERRE CELISHOF VOOR PROMOTIE ROCK MELDERT

HOEGAARDEN / MELDERT De Harley Davidson Club Los Lagartos, de organisatoren van Rock Meldert kwamen op bezoek in het Pierre Celiçshof, één van hun goede doelen bij de organisatie van dit jaar. Los Lagartos is een motorclub met zetel in Ransberg, met leden uit o.a. Tienen, Hoegaarden, Mol en Waregem. Dit jaar zorgen ze voor een tweedaags festival in Meldert.

Pieter Stevens uit Hoxem, de ondervoorzitter en Jan Goossens uit Ransberg, de voorzitter over het event: “Het is het tweede jaar dat we Rock Meldert organiseren en we hebben het festival vervroegd naar vrijdag 21 en zaterdag 22 juli. We hebben het dus ook met één dag uitgebreid.”

Los Lagartos in het Pierre Celishof

“Onze eerste editie was geslaagd, maar het was geen overrompeling. We kunnen dit zekeer ook dit jaar aan. De infrastructuur in de wei bij het Keulenhof in Meldert staat er toch. Vorig jaar ging de opbrengst naar ‘Alles voor Senn’, nu hebben we geopteerd voor twee andere goede doelen in de regio: het Pierre Celishof in Hoegaarden en de Stichting MM Delacroix in Tienen.”

“We zijn een motorclub, maar we zijn ook muziekliefhebbers. We hebben ervoor geopteerd elke opbrengst die er is aan een goed doel te schenken. We zijn nu hier ter plaatse in het Pierre Celishof in Hoegaarden, omdat de bewoners erom gevraagd hebben”, aldus Pieter en Jan van Los Lagartos. De gekozen goede doelen zetten zich allebei in voor mensen met een al dan niet aangeboren handicap.

PROGRAMMA

De muziek op Rock Meldert zal in het genre rock, blues en punkrock zijn, met op vrijdag Indie rock, toch iets voor een jonger publiek. “Maar op zaterdag wordt om 21.30 uur het optreden van The Kids het hoogtepunt. Die zijn dan pas terug uit tournee in de USA en in Duitsland”, aldus Pieter.

Op vrijdag 21 juli vanaf 17 uur treden achtereenvolgens Second Breakfast, The Currents, Lonewolves in Paradis en Alibi Ike op. De deuren gaan wel open om 15 uur. Op zaterdag 22 juli vanaf 13 uur zijn er optredens van DC Snakebuster &1/2 Blind Willie, Alain Louie & Les Talons Gitans, Ozgur Hazar’s Blues Syndicate, The Blues Rats, David Ronaldo & The Dice, The Kids en de Rekening. De deuren gaan open om 12 uur.

Tickets: vrijdag 21 juli 2023: 5 euro in voorverkoop, 7 euro aan de kassa, zaterdag 22 juli 2023: 13 euro in voorverkoop, 18euro  aan de kassa,  Combi-ticket 21 + 22 juli 2023: 15 euro, enkel online, geen combi-tickets aan de kassa.  Kinderen – 12j. gratis toegang. Een VIP-ticket kost 35 euro op 22 juli. Daarvoor krijgt men toegang tot de VIP-tent en kan men genieten van een uitgebreide barbecue. – HCH