Ga naar de inhoud

HALLOWEENWANDELING MET GREYHOUNDS EN ANDERE HONDEN

VISSENAKEN / TIENEN / REGIO – Greyhounds in Nood Belgium ( GINB) , het levenswerk van Mevr. Mireille Broeders, bestaat meer dan 25 jaar en de organisatie heeft gedurende deze tijdspanne al 10.000 Spaanse windhonden gered uit Spanje en hun een tweede liefdevolle thuis gegeven bij adoptanten.  Op zondag 29 oktober wordt een halloweenwandeling georganiseerd door de regioverantwoordelijken van GINB. Alleen mogelijk via reservatie.

GINB is één van de grootste Europese organisaties die zich ontfermt over de fel belaagde Spaanse galgo’s.  Door middel van lobbyen, internationale samenwerkingen en petities probeert de organisatie druk uit te oefenen op Europees en Spaans beleidsniveau inclusief de respectievelijke koningshuizen.

Een Greyhound

De beide energieke regioverantwoordelijken van Vlaams Brabant, Ann Grammet en Nancy Mottet ,  organiseren  in Tienen voor de eerste maal een Halloweenwandeling, die zal plaats vinden op 29 oktober in het Ontmoetingscentrum  De Kronkel, Kronkelweg 11 te Tienen.

Verkleden en een beetje griezelen mag, maar het is absoluut geen voorwaarde om deel te nemen aan deze fijne activiteit van GINB. Vanzelfsprekend zijn alle hondjes, groot en klein welkom. Er is een vrije wandeling en een georganiseerde wandeling voorzien.

INSCHRIJVEN VERPLICHT

De vrije wandeling start van 11.30 uur tot 14 uur, met keuze tussen 3 en 6 kilometer. De geleide groepswandeling start om 14 uur en is 6 kilometer lang. Er is mogelijkheid om te eten.
Op het menu staan balletjes in tomatensaus met frietjes. Idem voor de vegetariërs, maar met aangepaste ingrediënten. De keuken is open van 12  tot 14.15 uur. De prijs bedraagt 18 euro per persoon en 14 euro voor een kind jonger dan 12 jaar.

Reservatie enkel mogelijk via overschrijving. Gelieve uw overschrijvingsbewijs mee te brengen naar de wandeling. Reserveren en betalen ter plaatse niet meer mogelijk. De storting van het bedrag kan tot 24/10/2023 op rek.nr. BE71293021904069 met vermelding : Halloween 2023, naam en aantal kinderen of volwassenen. – HCH