Ga naar de inhoud

HAGHEROCK GEEFT AFTRAP FESTIVALZOMER IN REGIO: MET MARGRIET HERMANS, SVEN ORNELIS, SAMSON EN MARIE

HAKENDOVER – Nog voor de Paenhuys Park Happening in Hoegaarden, de Strandfuif in Glabbeek en Suikerrock in Tienen is er op woensdag 28 juni in Hakendover bij de Stichting MM Delacroix, de 23 ste editie van het Hagherock festival.

Dat muziek binnen Stichting Delacroix een belangrijke rol speelt hoeft geen betoog.  Het besef dat muziek een mens aanspreekt op wat hij in essentie is, staat ontegensprekelijk los van ‘een beperking’. Tijdens corona is het eens te meer opgevallen hoe de bewoners  van Ten Haghedorne uitkijken naar hun festival. Vorig jaar was het nog en petit comité, maar dit jaar worden de deuren weer opengezet voor het grote publiek.

Optreden van de Bempt Band bij Hagherock 2019, waar we ook nog Paul Vlayen van de Totale Waanzin herkennen

De eigen Bempt Band trapt Hagherock af om 12.45 uur. Rond 13.45 uur zal iedereen lekker blijven hangen voor een feestje met Margriet Hermans., met aansluitend een concert van de Nederlandse coverband Rammenas. Om 16.20 uur bouwt DJ Sven Ornelis de festivalweide om tot discotheek. Afsluiten gebeurt met de leukste zingende hond van Vlaanderen en zijn baasje, namelijk Samson en Marie. Zij  starten om 17.30 uur. Tijdens het festival zijn er tal van activiteiten op de site. – HCH