Ga naar de inhoud
De afgesloten Goetsenhovenstraat
Op dit verkeersbord staat verkeerdelijk dat de straat vanaf 29 april weer open zou zijn

GOETSENHOVENSTRAAT BLIJFT AFGESLOTEN: VANAF BOUWVERLOF WEER VERBINDING MET GOETSENHOVEN


OUTGAARDEN – In Outgaarden en op sociale media is al heel wat gediscussieerd over het al dan niet openstellen van de Goetsenhovenstraat. Aan een verkeerbord, dicht bij de rotonde staat dat de straat afgesloten zou zijn tot 28 april. (foto) “Maar dat was voorbarig. De werken hebben vertraging door het weer”, zegt burgemeester Jean-Pierre Taverniers.

De Goetsenhovenstraat blijft dus op dit ogenblik dicht voor alle verkeer. “Pas nu kunnen de werken aan de nutsvoorzieningen starten in de Kerkstraat tot aan het plein voor het oude gemeentehuis. Daarna pas kan de aannemer starten met de rioleringswerken”.
“Het is de bedoeling vanaf het bouwverlof de Goetsenhovenstraat weer open te zetten en de verbinding te maken langs de Blokstraat. Op dat ogenblik zou het kruispunt Blokstraat-Goetsenhovenstraat klaar zijn, en vanaf dat ogenblik is er weer een verbinding tussen Outgaarden en Goetsenhoven”, besluit de burgemeester.

De aannemer start op donderdag 27 april 2023 met fase 2 van de werken in de Goetsenhovenstraat in Outgaarden. Men begint met de opbraak van de voetpaden vanaf het kruispunt Blokstraat – Goetsenhovenstraat richting Kerkstraat voor de aanleg van de nutsleidingen. – HCH

Aanleg nutsvoorzieningen © lokaal bestuur

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email