Ga naar de inhoud

GERBEN TUERLINCKX EN ROEL VANDERSTUKKEN PRESENTEREN SUIKERROCK

TIENEN – Van 4 tot 6 augustus is het Suikerrock op het Bietenplein van de Tiense Suikerraffinaderij, dit al voor de tweede maal. De festivalkoorts stijgt.  De opbouw gaat gestaag. Het mag gezegd worden: de Suikerrock line-up is om duimen en vingers bij af te likken. Verspreid over maar liefst 3 podia – Mainstage, The Cube en The Palace – zullen niet minder dan 55 acts het beste van zichzelf geven, van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 6 augustus.

Om al dat moois aan te kondigen op de Mainstage heeft Suikerrock twee bekende streekgenoten ingeschakeld: Gerben Tuerlinckx en Roel Vanderstukken.

Tijdens Suikerrock vorig jaar

Influencer en content cretator Gerben Turlinckx presenteert op vrijdag. Roel Vanderstukken, zanger, acteur en presentator, die ooit nog op de Mainstage van Suikerrock stond, presenteert op zaterdag en zondag.

Vrijdag 4 augustus komen op het hoofdpodium Glints, Sophie Straat, Merol, Coely, Goldband, Bazart en Sean Paul. Op zaterdag 5 augustus staan daar Berre, Jack Vamp, High Hi, The Haunted Youth, Arsenal, Goose, Franz Ferdinand en Bastille. Op zondag 6 augustus is het de beurt aan Cleymans & Van Geel, Meau, Camille, Metejoor, Bart Peeters en de Ideale Mannen en Regi Live als afsluiter.

Ook heel wat bekende namen op The Cube, met o.a. op zondag 2 Fabiola en Gustaph. Ook het programma van The Palace mag er zijn met op zondag Maksim als afsluiter. – HCH

Het volledige programma hier of hieronder

Programma op vrijdag
Programma op zaterdag
Programma op zondag

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email