Ga naar de inhoud

GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN: MARLEEN LEFEVRE LIJSTTREKKER EN NIEUWE NAMEN

HOEGAARDEN – CD&V Hoegaarden maakte op de nieuwjaarsreceptie al een gedeelte van de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen bekend. Voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2024 zal schepen Marleen Lefevre de lijst van meerderheidspartij CD&V Hoegaarden trekken.    Huidig burgemeester Jean-Pierre Taverniers wordt lijstduwer. 

Marleen Lefevre is schepen sinds 2008.  Zij kwam voor het eerst op in 2006.   Jean-Pierre Taverniers is burgemeester geworden in 2008, bij het overlijden van toenmalig burgemeester Frans Huon.   Jean-Pierre is gekend als een harde werker, dossierkenner en als een echte burgervader.

De CD&V ploeg voor de verkiezingen

Marleen Lefevre is momenteel schepen voor ruimtelijke ordening, milieu, cultuur, toerisme en communicatie.  Zij heeft een master in Taal- en Letterkunde en heeft professionele ervaring in zowel de financiële als de sociaal-innovatieve sector.   Sinds een paar jaar heeft zij ervoor gekozen zich voltijds aan haar politiek ambt in Hoegaarden te wijden. 

De huidige leden van het schepencollege zullen allemaal op de lijst staan.   De huidige burgemeester Jean-Pierre Taverniers geeft zijn volle steun aan de lijst door de lijst te duwen.  Ook de huidige schepenen Filip Havet, Hans Decoster en Joris Verbaeten staan op zichtbare plaatsen op de lijst.

Van de andere gemeenteraadsleden van de CD&V- fractie doen volgende personen weer mee : Mies Matthijs, Stefke Puttemans en Conny Gevens.  Van de leden van het Bijzonder Comité sociale dienst doet Hans Van Tricht mee. De nieuwe kandidaten zijn : Sophie Taverniers uit  Altenaken, Glenn Coenen uit Nerm en  Joris Denhaen uit Hoksem. – HCH

Marleen Lefevre en Jean-Pierre Taverniers