Ga naar de inhoud

GASTHUISSTRAAT VOOR LANGE TIJD AFGESLOTEN VOOR DOORGAAND VERKEER

HOEGAARDEN – Rega Infra heeft de voetpaden in de Gasthuisstraat aan beide kanten vanaf de post tot aan de Boomgaardstraat opgebroken en aan de oneven zijde tot aan de Doelstraat. Vanaf maandag 25 september start de Watergroep met de aanleg van de nieuwe waterleiding  in deze zone. Dit duurt ongeveer een vijftal weken. De Gasthuisstraat is in deze periode  afgesloten voor doorgaand verkeer tussen de Henri Dotremontstraat en de Post.
Na de werken van de Watergroep, start Rega Infra met de voorbereidingen van de rioleringswerken. 

Gasthuisstraat afgesloten voor doorgaand verkeer

De vermoedelijke einddatum van de werken is maart 2024. Tijdens heel deze periode blijft de Gasthuisstraat afgesloten, uitgezonderd voor bewoners en diensten. Tijdens de week geldt er een parkeerverbod tussen 6 en 17 uur. Het kruispunt Boomgaardstraat – Gasthuisstraat blijft open voor plaatselijk verkeer. De Brouwerij Loriersstraat en de Fabriekgang worden opnieuw enkelrichting, zoals de situatie van voor de werken. 

Hulpdiensten (politie, brandweer, ziekenwagen) zijn op de hoogte van de omleidingen.  Op deze manier blijft de hulpverlening gegarandeerd. De Lijn volgt een omleiding.  Meer info over De Lijn hier . – HCH