Ga naar de inhoud

GALM TEKENKAMP TIJDENS DE KROKUSVAKANTIE IN ‘t PAENHUYS

HOEGAARDEN – Scherp je potloden en blaas het stof van je schilderskwasten want het volgende tekenkamp is in aantocht. Van  dinsdag 13 tot en met vrijdag 16 februari, wordt er in ’t Paenhuys getekend en geschilderd. Ben je tussen 6 en 9 jaar? Dan kan je het kamp komen volgen van 10 tot 12 uur. Ben je tussen 10 en 12 jaar? Dan ben je welkom van 13 tot 15 uur.
Naar goede gewoonte sluit het tekenkamp af met een fijne expo van alle werken.

Deelnemers aan een vorig tekenkamp

Met GALM wil jeugdhuis ’t Paenhuys iedereen de kans bieden om zichzelf verder te ontplooien. Daarom kiest ’t Paenhuys ervoor om te werken met een aangepast tarievensysteem. Het sociaal tarief kost 30 euro, het basistarief 45 euro en het plustarief 60 euro. Kom je in aanmerking voor een OCMW-tarief? Geef dan een seintje via info@paenhuys.be of +32 494 63 01 02.

De lessen vinden plaats in ’t Paenhuys aan de Stoopkensstraat 82 in Hoegaarden. Inschrijven hiervoor kan online gebeuren tot maandag 12 februari om 19 uur. Voor een vlotte administratie wordt gevraagd om bij deze ook persoonlijke gegevens door te geven door het invulformulier in te vullen. Naam, geboortedatum en contactgegevens zijn een must om snel aan de slag te kunnen. – HCH

Inschrijvingen hier