Ga naar de inhoud

FAKKELTOCHT OP HALLOWEEN EN PANNENKOEKEN DE ZONDAG DAAROP

HOXEM / HOEGAARDEN – Op dinsdag 31 oktober organiseert OC Hoksem een fakkeltocht door de velden en straatjes van Hoxem. Op zondag 5 november volgt dan het dorpscafé in het OC. Dan staan er pannenkoeken op het menu.

Op dinsdag 31 oktober is er de fakkeltocht met vertrek aan het ontmoetingscentrum aan de Sint-Jansstraat 39/A.  Het wordt  een leuke tocht voor jong en minder jong met brandende fakkels over een niet al te grote afstand zodat zelfs de allerkleinsten meekunnen. Ditmaal is het parcours niet volledig buggyproof . Aangepast schoeisel is geen overbodige luxe.  Fakkels en lampionnetjes zijn ter plaats verkrijgbaar.

Een fakkeltocht enkele jaren geleden

Men komt samen om 17.30 uur aan het ontmoetingscentrum voor de eerste wandeling die start om 18 uur.  Een tweede wandeling vertrekt om 20 uur. Deelname hieraan is gratis. Bij aankomst kan iedereen genieten van een hapje en een tapje.

Op zondag 5 november volgt dan het maandelijks dorpscafé in het ontmoetingscentrum van 10 tot 18 uur. Bezoekers kunnen er dan genieten van lekkere pannenkoeken met koffie, een frisse pint of een lekker streekbiertje. – HCH