Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

EL BAILE – BEACHPARTY: MET DE KLUP IN CHILLOUT

OUTGAARDEN / HOEGAARDEN –  El Baile is een samenwerking van jeugdhuis De Klup en ChillOutgaarden. Jeugdhuis De Klup doet al jaren een beachbar in het laatste weekend van augustus, maar wou deze nu uitbreiden met de zomerbar in Outgaarden als ideale locatie. Het begint op zaterdag 26 augustus vanaf 18 uur met een Lounge&Chill-avond voor degenen die gewoon iets willen komen drinken of die er vroeg aan willen beginnen. Vanaf 23 uur breekt het feest los.

Er zijn 4 dj’s die de dansvloer gaan voorzien van  zwoele temperaturen: Nestor Nova, Berow, Tras’X en Doktha Dre. 

De banner die verdween na Suikerrock

Er is  foodtruck ‘Passione’  vanaf 18 uur met drie soorten pasta en hamburgers.  Momenteel is de weersvoorspelling nog niet top, maar de setting zorgt voor een overdekte dansvloer. Door de werkzaamheden is er een omleiding die bewegwijzerd is, om in de Jongensschoolstraat te raken.

Als foto is er de banner EL BAILE – BEACHPARTY, zoals die op Suikerrock te bewonderen was. Niemand weet wie hem opgeruimd heeft, of waar de banner is. Ondertussen is die nog steeds niet teruggevonden. Er was zelfs een beloning uitgeloofd voor de vinder. Maar nu doet hij toch nog dienst als foto.- HCH