Ga naar de inhoud

DRUKKE TIJDEN VOOR DE BETOVERENDE TUIN

Kunstwerken in de betoverende tuin

GELDENAKEN – De tweede periode van de tiende editie van ‘De Betoverende Tuin’ vangt aan, aan het Ravel-fietspad in St Marie Geest. Tone Aanderaa en Ignace Clarysse, de organisatoren, hebben nieuwe kunstenaars van over de hele wereld verzocht om poëtische beelden te tonen. Ook op de Vlaamse feestdag is de tuin open.

Wel 10 nieuwe kunstenaars worden verwelkomd in deze periode . Het gaat om een internationaal gezelschap: Anmarie Léon,  Hella Meyer-Alber, Jean-Luc Absil , Jessie Lee , Laurie Sheridan,  Lebuïn D’Haese, Lieuwke Loth, Luk Luts en Roos Mannaerts.

In het weekend van vrijdag 7 tot zondag 9 juli is er de opening van de tweede periode. Op maandag 10 en dinsdag 11 juli is de tuin open op de Vlaamse feestdag. Op zaterdag 15 en woensdag 19 juli zijn er ‘schrijflaboratoria’ met Patricia Fontaine. Op vrijdag 21 juli is de tuin open op de nationale feestdag en op zaterdag 22 juli is er een harpconcert met gedichten, door Stella Marquet en dichters. Aan het einde van de tweede periode verlaten meerdere kunstenaars de tentoonstelling. Info website . – HCH

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email