Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

DE VRIENDELIJKSTE HANDELAAR VAN TIENEN: DUIMELOT WINT MAAR ALLES LIGT ZEER DICHT BIJ ELKAAR

TIENEN – De uitreiking van de ‘Vriendelijkste Handelaar van Tienen vond plaats in de raadzaal van het stadhuis. De genomineerden waren Annie ’t Naaiwinkeltje, Apotheek Lemmens Sofie, Duimelot, Lingerie Charis, Look Unique, Schoonheidsverzorging Ambrosia, Dietica, Feestzalen Vogelzang, Natuurwinkel Herb’Es, Herbots Theo, Wassalon Iris en Kapsalon Joke. Alle 12 laureaten zijn geëindigd met een zeer hoge score.

Het was Schepen Eddy Poffé die de plechtigheid opende met een mooie speech. Hij vertelde over de vele activiteiten die Tienen organiseert en legde ook de nadruk op de klantvriendelijkheid bij de lokale handelaars hoe belangrijk die wel was.

Katrien Vanwezer van Duimelot haalde de hoogste score

Luc Verheyden, zaakvoerder van het organiserende Handelsgids.be, lichtte dan nog even toe hoe de Vriendelijkste Handelaar verkozen wordt, het ontstaan en het belang hiervan. Ook de nieuwe App stelde hij voor waarmee de 10.000 winnaars hun prijzen kunnen kiezen.

De oorkondes werden uitgedeeld in een willekeurige volgorde. Als eerste kreeg Martine Closset zaakvoerster van Natuurwinkel Herb’Es haar score 9.05/10. Vervolgens was het Peggy Prouve van Look Unique, Vriendelijk Handelaar 2019. Zij kreeg een 9.40/10. Joke Vaes van Kapsalon Joke kreeg 9.47/10 en Theo Herbots 9.38/10. Schepen Ine Tombeur gaf Wassalon Iris een oorkonde en zij had met haar team 9.36/10 behaald. Schepen Wim Bergé gaf aan Liesbeth Pittomvils van Lingerie Charis een oorkonde met een enorme hoge score 9.67/10. Fabio Vanderlinden gaf aan Ingrid van Schoonheidsverzorging Ambriosia, Vriendelijkste handelaar in 2017 in Boutersem, een oorkonde met een score klantvriendelijkheid van 9.63/10. Daniel Vanluyten gaf aan Bernadette Mommens van Dietica een oorkonde met een score van 9.45/10.

En toen werd het heel spannend met de bekendmaking van nog één score. Was het deze of was het Lingerie Charis met haar hele hoge score die de Vriendelijkste Handelaar ging worden. Schepen Eddy Poffé lichte de sluier. Het was Katrien Vanwezer van Duimelot die met 1/100 van punt en dus een score van 9.68/10 Vriendelijkste handelaar 2023 van Tienen werd. – HCH