Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

DE TOTALE WAANZIN IN HET PIERRE CELISHOF

HOEGAARDEN – In volle voorbereiding op het Armistis Konsààr, dat in het Paenhuys wordt gehouden op 9, 10 en 11 november,  vond de Totale Waanzin toch nog de tijd om te gaan optreden in het Pierre Celishof, aan het Frans Huonplein. Ze brachten er een reeks klassiekers en enkele nieuwe nummers. Uiteraard sloten ze af met ‘Land van beuj èn biejete’.

Jeroen Andries, verantwoordelijke voor de assistentiewoningen: “In het Pierre Celishof zijn 20 mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Ook de 20 bewoners van de assistentiewoningen van de Brouwketel waren uitgenodigd. Het was een initiatief om onze zorggebruikers al zingend de zomer te laten afsluiten. En dat is goed gelukt”.

De Totale Waanzin in actie

PIERRE CELIS EN LORIERS

Iedereen zong mee met de Totale Waanzin. De vestiging in Hoegaarden van Kamiano is ondertussen als meer dan twee jaar open. Deze groep heeft ook nog vestigingen in Scherpenheuvel en Zoutleeuw. In Hoegaarden zitten zeker 15 mensen in het begeleidingsteamteam van het Pierre Celishof.

Niet toevallig zong de Totale Waanzin over Pierre Celis en ook Loriers de man van de voormalige brouwerij op de site waar nu het Pierre Celishof en de Brouwketel gebouwd werden, kwam aan bod. – HCH

Veel ambiance tijdens het optreden