Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

DE KLUP WANDELT MEE MET DE ROZE MARS: STRIJD TEGEN BORSTKANKER

HOEGAARDEN – Team De Klup wandelt mee met de negende editie van De Roze Mars oftewel de Pink Ribbon Walk, een initiatief van Pink Ribbon, de nationale organisatie die zich inzet voor de strijd tegen borstkanker. Gedurende de maand mei streven de wandelaars ernaar om meer te wandelen en meer te bewegen per dag en gaat het team de uitdaging aan tegen andere teams.  Op 1 mei werd de aftrap gegeven.

‘Omdat de strijd tegen borstkanker nog lang niet gestreden is, dragen wij via deze weg ons steentje bij. Wil je ons aanmoedigen voor deze uitdaging? Dat kan! Door een donatie te geven, groot of klein. Een dikke dankjewel voor je steun namens ons en het Pink Ribbon-team’

De start van de wandeling aan het jeugdhuis

‘Wie wil kan ook meewandelen in ons team. Word lid van het wandelgroepje.  Jong, oud, hondenbaasjes, … Iedereen welkom! Je registreert je eigen stappen en we organiseren ook gezamenlijke wandelingen gedurende de maand mei’, aldus een mededeling van het jeugdhuis.

Op woensdag 1 mei werd dus de kick off wandeling gehouden, een wandeling van ongeveer 7,5 kilometer. Achteraf volgde nog een receptie in het jeugdhuis.

Op zondag 26 mei gaat het team nog wandelen in de Ardennen. Men vertrekt om 9 uur aan de Klup en in de Ardennen wordt een tocht van 15 kilometer afgewerkt. Vrije gift voor deelname. Iedereen moet wel zijn eigen picknick meebrengen. Doneer en/of sluit je aan bij het team via deze website – HCH