Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

DE KLUP STELT PLANNING ZOMERVAKANTIE VOOR

HOEGAARDEN – Omdat veel ouders nu al volop bezig zijn met het regelen van vakanties, reisjes boeken en zoeken naar nuttige tips om hun kinderen twee maanden bezig te houden, stelt jeugdhuis de Klup nu al het zomeraanbod voor.

Van dinsdag 4 juli tot donderdag 6 juli is er een speelkamp voorzien met spelletjes spelen, honkbal, tikspelen, groepsactiviteiten enz …  Dit gebeurt op de drie dagen van 14 uur tot 17 uur met samenkomst aan het jeugdhuis Tiensestraat 43/3. Kinderen dienen wel zakgeld mee te brengen. Deelname aan de drie dagen kost 15 euro of 6 euro voor een aparte dag. Inschrijven via website .

Het vakantiehuis in Monchenoule

Van dinsdag 25 juli tot donderdag 27 juli is er drie dagen creakamp bij de Klup, telkens van 14 tot 17 uur, met elke dag een aanbod van creatieve activiteiten. Deelname kost 20 euro per dag of 50 euro voor de drie dagen. Inschrijven via website.

Van 2 tot 10 augustus is er bij de Klup het vakantiekamp Monchenoule, het buitenverblijf van de Klup in Basse-Monchenoule, gemeente Manhay. Deelname kost 180 euro voor leden, 205 euro voor niet-leden. Inschrijven kan op de Klupkermis van 4 juni in de Klup en vanaf 7 juni op de website. – HCH

Info: 0496/ 04.85.43

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email