Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

DE KLUP MET ONTBIJT BIJ MOEDERDAG EN VADERDAG

HOEGAARDEN – Het is een aloude traditie bij jeugdhuis de Klup: een ontbijtbuffet op Moederdag. In 1998 werd de eerste editie georganiseerd, toen nog in Den Repos, maar sedert de verhuis van de Klup naar de voormalige cafetaria van de sporthal, wordt dit in de Klup georganiseerd. Soms werd wel Moederdag vervangen door een ontbijt op Vaderdag.

Bij corona werd ontbijt op bestelling ingevoerd, met heel wat succes. Ondertussen  in de na corona periode wordt het meestal een ontbijtbuffet op Moederdag in het jeugdhuis, en ontbijt op bestelling bij Vaderdag. Vandaag op Moederdag schoven dus weer een 100-tal mensen aan voor een heerlijk ontbijt, met alles erop en eraan. Ook de Champagne vloeide kwistig. En alle moeders kregen een bloempje bij het naar buiten gaan.

Ontbijt in de Klup

Op zondag 9 juni, de dag van de verkiezingen is het Vaderdag. Jeugdhuis de Klup brengt die dag een ontbijt aan huis. Een ontbijt met cava kost 28 euro, zonder cava 24 euro en voor een kind 10 euro. Uiteraard met alles erop en eraan. Inschrijven hier . – HCH