Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

DE HELDENBAR IS ER WEER OP HET STEENTJESPLEIN: NOG 1 UITBATER GEZOCHT

TIENEN – De Heldenbar staat deze zomer weer in Heldenland aan het Martelarenplein; De bar wordt wekelijks uitgebaat door Tiense verenigingen en zal minstens geopend zijn op woensdag, zaterdag en zondag van 13tot 18 uur. Genieten van een drankje op het terras, terwijl de kinderen ravotten in de speeltuin … Dertien Tiense verenigingen zullen tot en met 1 september ‘24 beurtelings de uitbating van de Heldenbar in Heldenland voor hun rekening te nemen.

De Heldenbar in het verleden

De Heldenbar is van deze week al open. BKO Klimop, Begeleid Wonen, Deelateljee, Ouderraad O.L.V. , Buurtcomité Slachthuisstraat/Molenstraat, Arktos,  Overkop , De drinkende zonnetjes,  Scouts 213e FOS De Hinde,  Chiro ’t Klontje,  Titanic United,  C.V. De vrolijke vrienden en  KSA Tienen staan in voor de uitbating.

De Heldenbar is minstens op woensdag, zaterdag en zondag van 13 tot 18  uur open, al breien sommige verenigingen daar nog extra dagen en uren aan. Voor de week van 29 juli ’24 wordt er nog een uitbater gezocht. Kandidaten kunnen zich melden via evenementen@tienen.be . – HCH