Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

DAG VAN DE GORS IN VISSENAKEN

REGIO / TIENEN / VISSENAKEN – Natuur.huis De Gors is de ontmoetingsplek van de natuurliefhebber in de regio van Natuurpunt afdeling Velpe-Mene (Tienen, Glabbeek, Boutersem, Hoegaarden en Bierbeek). Het is ook de toegangspoort van het natuurgebied Rozendaalbeekvallei en de bewegwijzerde wandelwegen in Vissenaken en Bunsbeek vertrekken daar. Op zondag 2 juni van 13.30 uur tot 17.30 uur is er de Dag van de Gors.

Het Natuur.huis

Het popup Natuur.Café De Gors, aan de Metselstraat 75 in Vissenaken, is open op zondagnamiddag van begin mei tot begin oktober en elke maand de eerste vrijdagavond. Regelmatig worden leuke en interessante activiteiten georganiseerd in De Gors. De Gors kan ook gehuurd worden voor kleinschalige binnenactiviteiten, vergaderingen, cursussen, feestjes,…

Op zondag 2 juni kan je Natuur.huis De Gors beter leren kennen tijdens de groots opgezette “Dag van De Gors” met een natuurzoektocht voor jong en oud, kennismaking met het natuurgebied en de natuurezeltjes, XXL gezelschapsspelen en het (hopelijk) zomerse terras met een drankje en een streepje muziek … Tijdens deze Dag van De Gors is er ook een Makersmarkt waarop enkele kunstenaars en ambachtslui hun werk tentoon stellen.

Het volledige programma en het inschrijvingsformulier voor de Makersmarkt kan je hier terugvinden. – HCH