Ga naar de inhoud

CLAYHUNTERS ORGANISEREN KLEIDUIFWEEKEND VOOR GOEDE DOEL

MELDERT/HOEGAARDEN/ ATTENHOVEN – De vzw Clayhunters Meldert organiseert aan de Waversesteenweg op zaterdag 19 en zondag 20 augustus een kleiduifschieting, en op vrijdag 18 augustus de inzet van het feestweekend vanaf 18 uur met barbecue, optredens en afterparty. Dit alles ten voordele van het Centrum Therapeutisch Paardrijden uit Attenhoven.

Het kleiduifweekend start op vrijdag 18 augustus. Vanaf 18 uur kan eenieder aanschuiven voor een barbecue, kostprijs 30 euro. Daarna zijn er live-optredens met de Diamonds gevolgd door een after party met DJ.

Kleiduifschutters in actie

Op zaterdag 19 en zondag 20 augustus telkens van 10 tot 18 uur is er de kleiduifschieting. Dit event is er niet enkel voor schutters met een licentie . Er is een speciale initiatiestand voorzien voor iedereen die het eens wil proberen en ervan overtuigd is dat hij/zij dit ook kan.

Het gaat zowel om initiatie als jacht en trap. Patronen zijn ter plaatse te verkrijgen, maar enkel staalhagel is toegelaten. Om aan de wedstrijd deel te nemen moet men wel een sportschutterslicentie hebben, jachtverlof model 4. Er is een prijzentafel van 3000 euro voorzien. – HCH