Ga naar de inhoud

CHIROJAAR START OFFICIEEL MET CHIROFEEST

HOEGAARDEN – Op zondag 24 september neemt Chiro Hoegaarden de officiële start van het werkjaar met een groot Chirofeest. Tussen 12.30 uur en 19 uur staan de deuren open en zijn alle kinderen samen met hun mama’s, papa’s, opa’s, oma’s, tantes, nonkels… uitgenodigd  om een kijkje te komen nemen op het Chiroterrein.

Je kan er de kampfoto’s bekijken, de voorstelling van de  Chirowerking  vinden, of dat ene lievelings-T-shirt terugvinden dat je sinds het kamp kwijt was of je kan ook nog eens bij onze uniformenstand langsgaan.

Chiro © Chiro Hoegaarden

Doorlopend is er barbecue met verse groentjes en andere lekkernijen. Bovendien zullen de kinderen hun dansje of toneeltje van bij het kampvuur nog eens ten beste brengen. Op zondag 17 september wordt iedereen verwacht tussen 14 en 17 uur op de Chiro om het dansje/toneeltje van bij het kampvuur nog eens te oefenen en zich nog een laatste keer te amuseren met de oude leiding.

Om 12 uur zullen de eerste stukken vlees gebakken worden, om 14 uur maken de kinderen zich klaar voor de sketches, om 14.30 uur zijn er sketches op het podium en de voorstelling van de leidersploeg. Om 16 uur is er vertier en veel plezier. Spelkledij is aangeraden want er wordt gespeeld in het veld. Om 17 uur draait de barbecue op volle toeren en zijn er volksdansen. Om 20 uur wordt het feest afgesloten. – HCH

Inschrijven voor de barbecue hier. Let op er is haast bij