Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

BUNKPOP EN STRANDFUIF OP MILITAIR DOMEIN

GLABBEEK – Na twee edities op de oerlocatie achter het jeugdhuis keert de Strandhuif weer richting de Steenbergestraat. Niet op de gekende locatie, maar enkele honderden meters verder op het Militair Domein van Glabbeek. Op 12 en 13 juli 2024 wordt de ganse site omgebouwd tot een waar subtropisch paradijs. Zowel het ganse event als de parking zal plaats vinden op verharde grond. Laat die camions met zand maar komen. 

Joke Jacqemijn tijdens een Strandfuif

Op Bunkpop zijn er de Belgische top-acts zoals DAAN, INTERGALACTICLOVERS, VIVE LA FÊTE en NAFT de weg richting Glabbeek vinden. Maar ook op zaterdag tijdens de Strandfuif passeert het summum uit het Belgische DJ-wereldje. Met JAMIE-LEE SIX &LOUIS XIV, SHOARMA SOUNDSYSTEM, NINABLACK, VOLTAGE en DJLICIOUS. De Strandfuif start om 20 uur en loopt door tot 8 uur. Bunkpop loopt van 18 tot 02 uur.

De traditie wil dat mensen van heinde en verre afzakken naar de Strandfuif. Net als de voorbije jaren zijn er heel wat gratis bussen. Zo zullen er op zaterdag buslijnen zijn vanuit Diest, Aarschot, Sint-Truiden, Leuven en een pendelbus vanuit Tienen. Kom je met de fiets dan parkeer je op de fietsparking. Kom je met de wagen dan parkeer je op de gratis parking of laat je afzetten op de KISS AND RIDE. 

Tickets zijn enkel online verkrijgbaar via deze site. De VIP-tickets voor vrijdag zijn reeds allemaal de deur uit. Er zijn nog voldoende kaarten voor beide dagen beschikbaar. Een ticket voor Bunkpop kost 30 euro, een ticket voor Strandfuif kost 15 euro. – HCH generaties. – HCH