Ga naar de inhoud

BLOESEMDAG B(L)OEIEND HAGELAND IN MELDERT

MELDERT / HOEGAARDEN / HOXEM – De bloesemdag in het kader van B(l)oeiend Hageland zal dit jaar plaats vinden op zondag 21 april in Meldert. Let wel de bijensafari is al volzet, maar in de bloesemlounge zal er altijd wel plaats zijn.

Vanaf 13 tot 16 uur  kan je in de Sint-Ermelindiskerk in Meldert een wandelkaartje afhalen en vertrekken voor een wandeling van 8 km. Geniet tijdens de wandeling van de natuur en de rust. In de perenboomgaard in Hoxem baat de KLJ een bloesemlounge uit. Om 13u vertrekt in de bloesemlounge een bijensafari i.s.m. Natuurpunt Velpe-Mene, maar die is zoals gezegd volzet.

Een bloesemlounge in het verleden

Nog in de bloesemlounge zal je tussen 14 en 16 uur terecht kunnen om te luisteren naar verhalen op het picknickkleed en dit terwijl je geniet van een hapje en een drankje. De wandel- en fietskaart van B(l)oeiend Hageland zullen gratis te verkrijgen zijn in het toeristisch infopunt, bij de horeca in Meldert en op 21 april in de Sint-Ermelindiskerk in Meldert.

In de Sint-Ermelindiskerk kan men ook terecht voor meer info en aankoop van de publicatie van de vzw Hoegaards Erfgoed, namelijk ‘De prentkaarten van Hoegaarden’.- HCH