Ga naar de inhoud

BELLA ITALIA MET CONCERT VAN JEUGDBAND FENIKS

HOEGAARDEN –  Op zondag 15 oktober 2023 organiseert de jeugd van “Feniks Hoegaarden” het jaarlijkse Italiaanse eetfestijn “Bella Italia”. Tijdens “Bella Italia” kan men genieten van een heerlijke “Spaghetti”, “Tagliatelle met zalm” of “Croque Italiano”. Er is zelfs gedacht aan de vegetariërs met de “Vegetarische Spaghetti”. Voor 20 euro krijg je een gans menu inclusief aperitief en dessert. Een kindermenu kost 10 euro. Ook afhaalmenu’s zijn mogelijk. En bovenop is er een concert door de Jeugdband Feniks.

De Jeugdband Feniks tijdens het jongerenweekend

Bella Italia vindt plaats in het  parochiecentrum van Hoegaarden. De deuren zijn open van 11.30 uur tot 15 uur en van 17 uur tot 20 uur. Om 11 uur start Jeugdband Feniks Hoegaarden met een Aperitiefconcert. Er wordt een muzikaal programma gebracht door de “jongeren” van de vereniging, een dynamische groep van enthousiaste muzikanten. Voor een aantal muzikanten zal dit hun allereerste concert zijn.

Het gaat om een groep enthousiaste muzikanten van verschillende leeftijden en muzikale niveaus. Zij spelen unieke muziek, geschreven op maat van de muzikant. In deze groep ligt de klemtoon helemaal op muzikaal plezier. Naast concerten staan ontspanningsactiviteiten en het niet te missen “Feniks Jeugd Weekend” jaarlijks op het programma.

Wie zeker wil zijn dat er nog iets te eten is op “Bella Italia”, schrijft best vooraf in. Dit is echter niet noodzakelijk. Kaarten worden verkocht door alle muzikanten van Feniks Hoegaarden. Inschrijven kan ook via e-mail, info@fenikshoegaarden.be . Info: 0474/09.35.18. – HCH