Ga naar de inhoud

BARRAVEL HEROPENT AAN RAVEL – FIETSPAD

HOEGAARDEN – Barravel, langs de gemeentelijke visvijver aan het vissershuisje, heropent officieel op zaterdag 3 juni om 16 uur, na een receptie voor het gemeentebestuur en het bestuur van de Grand-Pont Vissers. Barravel ligt op grondgebied van Zétrud-Lumay, Geldenaken dus, maar op terreinen eigendom van de gemeente Hoegaarden.

Barravel blijft een fiets -en wandelbar, langs de fietsknooppunten en de Ravel, waar het heerlijk vertoeven is als je even tot rust wil komen. Het menu is uitgebreider dan vorig jaar. De streekbieren zijn aangevuld met enkele topbiertjes uit Limburg en er zijn zelfgemaakte cocktails en mocktails.

Barravel aan het vissershuisjel

De sparkling limoncello met zelf gemaakt limoncello krijgt een zusje: sparkling arancello, en er zullen fantastisch leuke en mooie bbq-avonden worden ingericht waar bezoekers zich op voorhand moeten voor inschrijven. Tevens is de locatie te huur voor B2C en B2B evenementen, zolang ze binnen het barravelconcept passen.

Op de openingsavond 3 juni worden cocktails geschonken door EZ BE PRESENT uit Leuven en Steven Vanhellemont komt zijn ondertussen door Barravel welbekende Linuspils aan de man brengen. Er wordt aan de mensen gevraagd om zoveel mogelijk te voet, met de step of met de fiets langs te komen en zo weinig mogelijk de wagen te gebruiken op de trage weg. – HCH

Info over Barravel

 

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email