Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

AVONDCORRIDA DOOR HET CENTRUM VAN GELDENAKEN

GELDENAKEN  – De Corrida van Geldenaken is er weer. Op zaterdag 21 oktober organiseert het Jodoigne Endurance Triathlon Team de traditionele Corrida door het centrum van de stad, met keuze tussen een parcours van 5 of 10 kilometer en uiteraard ook een kids run.

Men zal er niet alleen zijn want er waren meer dan 300 voorinschrijvingen. Men kan zich ook ter plaatse inschrijven vanaf 18.30 uur. Deelname kost dan 8 euro voor de 5 en de 10 kilometer, en 2 euro voor kinderen. Afspraak in Geldenaken, Boulevard des Rendanges. Wat het weerbericht betreft, er is geen regenval voorspeld.

Om 19 uur is er de Kids run, met inschrijving vanaf 18.30 uur. Van 19 tot 22 uur worden gratis de kinderen bijgehouden voor wie komt lopen. Van 18.30 uur tot 19.45 uur is er inschrijving voor de Corrida, met om 20 uur, na een briefing, het vertrek.

Uiteraard is het parcours door de straatjes van het centrum, met ook heel wat kasseien,  verlicht en is er animatie. Men kan ook de bel luiden aan het Chateau Pastur. Voor wie geen zin heeft om te lopen  kan genieten van muziek en drank. – HCH