Ga naar de inhoud
cropped-DGVHoegaarden-logo-1181x1181-1.png

Degazetvanhoegaarden.be
De Gazet van Hoegaarden, Outgaarden en Meldert Regio Tienen

Met medewerking van

ARMISTIS KONSÀÀR: NOG MAAR WEINIG PLAATSEN OVER

HOEGAARDEN – Op donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 november telkens op 20 uur zijn er in ’t Paenhuys opvoeringen van het Armstis Konsààr, met als titel ’30 Jower Waanzin’. Dit meestal in het Algemeen Beschaafd Hoegaards.  Wie er nog bij wil zijn zal zich moeten haasten. In de kelder van ’t Paenhuys zijn een 100-tal zitplaatsen. Voor de vrijdag en de zaterdag zijn er al meer dan 90 ingeschrevenen en ook al meer dan 80 op donderdag.

Bekijk hier de film van vorig jaar : “We wille ni bé Teujne’

De Totale Waanzin bestaat 30 jaar

Het wordt de 29ste  editie van ‘Den Armistis’ met als titel ’30  Jower Waanzin’. Het wordt weer een combinatie van muziek, sketches en theater. Er zijn verrassende gastoptredens van Walter Ginckels, Fred Depré, Jan Van Parijs, Ludo Vanmol en Christian Hennuy.  Daarnaast is ook Herman Vandermeulen met zijn vernieuwde Tiense Straatmuzikanten weer van de partij.

Tussendoor zorgt Het Armistis theatergezelschap met zijn onderkoelde sketches voor de nodige ambiance. Een aantal van de sketches werd vooraf gefilmd op locatie, terwijl de andere ‘live’ op u worden losgelaten. De filmopnames zijn ondertussen voltooid. Er werd gefilmd binnen en buiten.

Dit jaar ligt de nadruk niet op de gemeentefusies, hoewel dit weekend weer het nieuws kwam dat men fusies wil verplichten tegen 2030. Het lied ‘We wille ni bé Teujne’, zal er zeker bijzijn, het nummer waarrond vorig jaar zelfs een nepbetoging in elkaar werd gestoken die het nationale nieuws haalde.

ARTIESTEN EN MEDEWERKERS

De Totale Waanzin bestaat uit Clara Bessemans (zang), Heidi Ickmans (accordeon) , Gert Depré (zang, gitaar, doedelzak) , Paul Vlayen (gitaren, banjo, harmonica, zang) , Michel Evers (bas) ,  Luc Vandeplas (gitaar, fluit) ,  Hugo Tritsmans (drums, percussie), Jan Stuerbout (accordeon, zang) en Ivan Burvenich (klank & techniek).

Het Armistis-theatergezelschap bestaat uit Chris Michel, Christian Hennuy, Monique Mans, Nicole Nicolaes, Vera Dirix, Paul ‘Toets’ Thielemans, Erna Vanex, Jan Stuerbout, Carla Kayaerts, Brigit Fourie, Sinne Van Herck, Mats Verbaeten, Anneke Alderweireldt, 

Het Armistis toneelgezelschap

Katrien Caubergs, Rudi Kempeneers, Tom Groeseneken, Tom Massoels, Erik Vanoppen en Luc Vandeplas.

Info en voorverkoop: clara.bessemans@gmail.com info@detotalewaanzin.be , VVK: 12 euro, Kassa: 15 euro,  reserveren kan na betaling cash bij één van de  leden van de Waanzin of op rekeningnr. BE45 0689 3181 7389 van De Totale Waanzin, met vermelding van uw naam, het aantal plaatsen en de gekozen dag (donderdag – vrijdag – zaterdag).  Info hier. – HCH