Ga naar de inhoud

APRIL WORDT MAAND VAN DE MARKT: PRIJZENPAKKETTEN TE WINNEN

REGIO / TIENEN – Tienen is een stad van markten en dat wordt in april in de verf gezet tijdens de ‘Maand van de markt’. De stad neemt deel aan deze interprovinciale campagne en geeft marktbezoekers de kans om deel te nemen aan een wedstrijd waarmee mooie prijzenpakketten te winnen zijn.    De actie loopt de hele maand april op zowel de dinsdag-, vrijdag-, als zondagsmarkt.

Per aankoop ontvangen de klanten een deelnameformulier van de marktkramer. Vervolgens kunnen ze de unieke code vermeld op het formulier ingeven op deze site. Ze kunnen ook hun gegevens op de achterzijde van het formulier noteren en het in de wedstrijdbox deponeren die op de markten zal staan. Uit de deelnemers worden begin mei de tien winnaars, de tien van Tienen, geloot.

De vrijdagmarkt in Tienen

Zij ontvangen tijdens de prijsuitreiking op 7 mei 2024 een prijzenpakket bestaande uit een kleine streekmand, een 10beurtenkaart voor het zwembad, twee bioscooptickets voor CC De Kruisboog, een t-bon ter waarde van 10 euro en cadeaubonnen van de marktkramers. Daarnaast verloot ook de provincie 20 prijzen. 

“Met de actie willen we zoveel mogelijk mensen overtuigen om aankopen te doen op de markt, om op die manier de toekomst van het marktgebeuren te verzekeren”, licht schepen van lokale economie Eddy Poffé toe. “Markten hebben niet alleen een sociale rol, ze creëren ook werkgelegenheid en brengen leven en gezelligheid in de binnenstad. Je kan er kwaliteitsvolle streekproducten aan scherpe prijzen kopen.” – HCH