Ga naar de inhoud

ALLO ALLO BIJ CAFÉ RENÉ: MET DE COMMUNIST RESISTANCE ERBIJ

HOEGAARDEN – In het parochiecentrum was er de tweede editie van ‘Café René’, waarbij heel wat figuren uit ‘Allo, Allo’, rondliepen. Zo zagen we o. a. Herr Flick, Michel of the resistance, Edith, Maria, en uiteraard de overspelige René zelf. Hij werd wel steeds tot de orde geroepen door Edith, die hij dan verwenste met ‘You stupid woman’. Dit is het eerste in een reeks thema-cafés die er dit jaar nog aankomen.

Carla Kayaerts: “Het is de tweede editie en er zijn nu enkele personen bijgekomen, onder andere de communist resistance. Ook het befaamde schilderij ‘de Fallen Mandonna with the big boobies’, was er. Vorig jaar werd het nog geveild, nu uiteraard niet meer. Het werd vorig jaar geschilderd niet door de fictieve Van Clomp, maar door Liliane Vandermolen.”

Tijdens het Allo Allo café

“En zoals vorig jaar zijn weer alle vrouwen verliefd op René, terwijl Edith hen probeert weg te jagen. We spelen wel enkele sketchen, maar we lopen vooral tussen de mensen in het café”, aldus Carla.

Er komt nog heel wat aan in het parochiecentrum dit jaar: op vrijdag 29 september Belpop, op 27 en 28 oktober de toneelvoorstelling ‘Kippevel’, op 3 november ‘artiesten die we missen’, op 24 november een schlageravond op 2 december een quiz en op 8 december een kleinkunstavond. – HCH