Ga naar de inhoud

7 NIEUWE NAMEN VOOR RANDPODIA SUIKERROCK : TALENT GEZOCHT

TIENEN –  De twee nieuwe Suikerrock podia The Cube en The Palace krijgen een extra boost met 7 nieuwe namen. Het Suikerrock programma ziet er met de reeds 35 aangekondigde namen indrukwekkend uit, maar er volgt binnenkort nog meer. Ondertussen wordt nog naar bijkomend talent gezocht voor The Palace en The Cube.

Op vrijdag 4 augustus knallen Silver Sisters , het dj alter-ego van Compact Disk Dummies, de afterparty op The Cube aan flarden. Op zaterdag 5 augustus heeft Ilse Liebens , als dj, diezelfde ‘destructieve’ intenties. Op die dag wordt ze nog voorafgegaan door het nieuwste Nederlandse electropoptrio Prins S. en de Geit en onze eigen lichtjes fantastische Chibi Ichigo. Aan de affiche van The Palace wordt eveneens op die dag de Brusselse lo-fi sensatie JAKOMO toegevoegd.

Op zondag 6 augustus zal Mathias Vergels & Het Goede Voorbeeld samen met de reeds aangekondigde Maksim, de The Palace uit zijn voegen doen barsten. Die dag is er ook de revival van Eurodance op The Cube, met één van de pioniers van het genre: 2 Fabiola.

OP ZOEK NAAR TALENT

The Cube  is een openluchtpodium, waar elektronische acts het mooie weer zullen maken, en elke avond een dj-act zorgt voor een knallende afterparty.  The Palace brengt live bands in een intiemere setting: een nostalgische spiegeltent. De optredens op beide podia vinden plaats tijdens de pauzes van het hoofdpodium, en de afterparties barsten los na de headliner van het hoofdpodium.  Op beide podia is er ook ruimte voor opkomend talent

Inschrijven hiervoor doe je via het VI.BE platform. Voor The Cube is Suikerrock op zoek naar elektronische en hip-hop acts , en voor The Palace zoeken ze live bands of artiesten. Deelnemen kan tot 30 juni, en de winnaars worden op 7 juli bekend gemaakt.

Suikerrock vindt plaats op 4, 5 en 6 augustus. Op vrijdag zijn Sofie Straat, Merol,Goldband, Coely, Bazart en Sean Paul aan het werk op het hoofdpodium. Op zaterdag komen Berre, Jack Vamp, High Hi, The Haunted Youth, Goose, Arsenal, Franz Ferdinand en Bastille.  Op zondag komen  Cleymans & Van Geel, Camille, Meau, Metejoor, Bart Peeters en Regi Live.– HCH

©HCH 

Print Friendly, PDF & Email